Plata Deblocare Auto

Plata Deblocare Auto

Plată Tarif Deblocare autovehicul

+ 2 = 7


Sunt de acord cu Termenii si Condițiile de Confidentialitate (*) (conform GDPR)

Plata cu cardul online poate fi efectuată utilizând numărul autovehiculului dumneavoastră.

Pe baza Referinței introduse puteți achita următoarele:

  • Art.53. Tarifele pentru deblocarea roții autovehiculului/vehiculului sunt progresive, după cum urmează:
  • Art.53. alin(1) Tariful de deblocare este de 150(o suta cincizeci) lei TVA inclus.
  • Art.53. alin(2) Dacă nu se solicită deblocarea roții în termen de 24(douăzeci și patru) de ore de la blocare, tariful aplicat pentru fiecare zi in care situatia persista va fi de 50(cincizeci) lei tva inclus.
  • -
  • Art.54. (1) Pentru ocuparea abuzivă a unui loc de parcare de reședință sau a unui loc situat într-o parcare publică marcat corespunzător, destinat persoanelor cu dizabilități sau staționarea voluntară fără drept pe locurile prevăzute cu stații de încărcare pentru autoturismele electrice/hibrid ori pe locurile destinate autovehiculelor de tip car sharing, semnalizate corespunzător într-o parcare publică, precum și pentru staționarea voluntară în scop publicitar sau de vânzare a unui autovehicul/vehicul, într-o parcare publică sau de reședință se va lua măsura tehnico-administrativă a ridicării, transportului și depozitării autovehiculului/vehiculului, iar în cazul în care nu se poate interveni cu mijloace de ridicare auto, se va putea lua, de către Operator, măsura tehnico-administrativă a blocării roții autovehiculului/vehiculului, tariful de deblocare de referință fiind de 500(cincisute) lei/24h, tarif nefracționat.
  • (2) Dacă nu se solicită deblocarea roții în termen de 24(douăzeci și patru) de ore de la blocare, tariful se va calcula pentru fiecare zi în care persistă situația.

Pentru siguranță, tranzacțiile sunt procesate de către EuPlătesc.ro în numele Direcției Mobilitate Urbană Sector 4, utilizând soluţii anifraudă avansată care duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică.