Parcarea publică „Complex Comercial Piața Sudului” va intra în sistemul de tarifare

Parcarea publică „Complex Comercial Piața Sudului” va intra în sistemul de tarifare

Având în vedere Hotărârea Consiliului Local al Sectorului 4 nr. 24/2021 pentru modificarea și completarea Anexei nr. 1 la Hotărârea Consiliului Local al Sectorului 4 nr. 347/2018 pentru aprobarea Regulmentului, procedurii și modelului de contract privind parcările/parcajele publice aflate în administrarea Sectorului 4 al Municipiului București, prin Direcția Mobilitate Urbană Sector 4, cu modificările și completările ulterioare, începând cu 26.03.2021, în intervalul 13:00-14:00, parcarea publică „Complex Comercial Piața Sudului” va fi disponibilă în platforma online, respectiv în aplicația mobilă și va intra în sistemul de tarifare. Primele 30 de minute sunt netaxabile (gratuite), iar tariful va fi de 5 lei/oră.

Totodată, șoferii sunt obligați să ocupe locul de parcare conform specificațiilor lui, să parcheze pe un singur loc și să nu ocupe abuziv locurile de parcare destinate persoanelor cu dizabilități.
Tariful poate fi achitat la aparatele de plată din interiorul parcajul sau din interiorul complexului comercial (cash și card bancar) conform instrucțiunilor afișate pe display-ul acestuia, prin SMS sau prin aplicația mobilă Primăria Sectorului 4.
Mai mult decât atât, posesorii autovehiculelor ce au parcat înainte de aplicarea taxei de staționare au obligația de a părăsi parcajul în maxim 48 de ore, în caz contrar vor fi relocați de către Poliția Locală Sector 4.PENTRU DESCĂRCAREA APLICAȚIEI AVEȚI POSIBILITATEA DE A SCANA CODURILE QR DE MAI JOS SAU DE A ACCESA LINK-URI DISPONIBILE:

Aplicația Primăriei Sector 4 – Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.ps4.primariasector4app
Aplicația Primăriei Sector 4 – Ios: https://apps.apple.com/us/app/primaria-sectorului-4/id1484618433?ls=1