Important! Cum poți evita pierderea locului de parcare

Important! Cum poți evita pierderea locului de parcare

Proprietarii autovehiculelor din Sectorul 4 al Capitalei, care vor să aibă în continuare asigurat locul de parcare de reședință, mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a achita contravaloarea utilizării acestuia.

Astfel, cei care până la data prezentei, nu și-au plătit taxa pentru parcare, pot face acest lucru până la 31 martie 2021.

Pentru aceasta, contribuabilii au la dispoziţie următoarele modalităţi de plată:

  • PRIN APLICAȚIA MOBILĂ PRIMĂRIA SECTORULUI 4, disponibilă pentru sistemele de operare Android și Ios, la secțiunea Plăți
  • ONLINE, PE SITE-UL https://www.mobilitateurbana4.ro/unde plata poate fi efectuată prin introducerea CNP-ului
  • PRIN 100 DE STAȚII DIN REȚEAUA WESTACO, serviciu disponibil în toate benzinăriile OMV, dar şi în benzinăriile selectate Petrom din România. Lista locaţiilor în care serviciul Westaco Express este disponibil poate fi consultată la următorul link:  https://www.westaco.com/locations-asl/
  • PRIN PESTE 3.700 DE AUTOMATE DIN REȚEAUA SELFPAY, staţii de plată care se găsesc în majoritatea marilor centre comerciale, hypermarketuri şi la care plata poate fi efectuată prin introducerea CNP-ului.

Taxa pentru locul de parcare de reşedintă aferentă anului în curs trebuie achitatată până la data de 31 martie 2021. Neachitarea taxei până la această dată duce la rezilierea automată a contractului pentru locul de parcare. Începând cu anul 2018 plata nu se mai face la Direcţia de Taxe şi Impozite Locale Sector 4, ci prin metodele menţionate mai sus.PENTRU DESCĂRCAREA APLICAȚIEI AVEȚI POSIBILITATEA DE A SCANA CODURILE QR DE MAI JOS SAU DE A ACCESA LINK-URI DISPONIBILE:

Aplicația Primăriei Sector 4 – Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.ps4.primariasector4app
Aplicația Primăriei Sector 4 – Ios: https://apps.apple.com/us/app/primaria-sectorului-4/id1484618433?ls=1