Suplimentarea numărului de benzi pe Calea Șerban Vodă

Suplimentarea numărului de benzi pe Calea Șerban Vodă

Pentru creșterea capacității de circulație a Căii Șerban Vodă, pe sensul de circulație dinspre str. Cuțitul de Argint către Bd. Tineretului, la 09.11.2020 a fost dezafectată parcarea existentă lângă trotuar și marcată o nouă bandă de circulație. Astfel, în prezent circulația se desfășoară pe 3 bernzi după cum urmează:

  • Banda I – pentru direcția înainte (către Bd. Gheorghe Șincai) și la dreapta (către Bd. Tineretului)
  • Banda II – pentru direcția înainte (către Bd. Gheorghe Șincai)
  • Banda III – pentru direcția la stânga (către Bd. Dimitrie Cantemir)

Menționăm faptul că această reglementare a necesitat și dezafectarea lămpii cu lumină verde intermitentă, care permitea efectuarea virajelor la dreapta către Bd. Tineretului indiferent de semnificația semaforului cu 3 culori.

Pentru îmbunătățirea condițiilor de circulație în intersecția Bd. Tineretului – Calea Șerban Vodă – Bd. Dimitrie Cantemir – Bd. Gheorghe Șincai, vom propune Administrației Străzilor (administratorul instalațiilor de semaforizare din Municipiul București) modificarea fazelor care compun ciclul de semaforizare, astfel încât virajul către stânga dinspre Calea Șerban Vodă către Bd. Dimitrie Cantemir să poată fi realizat și din banda a II-a.PENTRU DESCĂRCAREA APLICAȚIEI AVEȚI POSIBILITATEA DE A SCANA CODURILE QR DE MAI JOS SAU DE A ACCESA LINK-URI DISPONIBILE:

Aplicația Primăriei Sector 4 – Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.ps4.primariasector4app
Aplicația Primăriei Sector 4 – Ios: https://apps.apple.com/us/app/primaria-sectorului-4/id1484618433?ls=1