Premieră în sectorul 4! Se contruiesc automate „easybox” în toate parcările publice

Premieră în sectorul 4! Se contruiesc automate „easybox” în toate parcările publice

Primăria Sectorului 4, prin Direcția Mobilitate Urbană Sector 4, a semnat recent, un prim acord de parteneriat cu societatea DELIVERY SOLUTIONS S.A, operatorul serviciului de curierat SameDay. Astfel, cetățenii din sectorul 4 care utilizează parcajele publice vor avea acces rapid la serviciile de livrări de tip OOH (Out Of Home).
Pentru ca acest proiect să fie implementat, Sectorul 4 va pune la dispoziția operatorului economic spațiul necesar construirii, într-o primă fază, a 8 automate de tip „easybox”, în care curierii vor depozita coletele, urmând ca destinatarul să le ridice atunci când va dori. Practic, o soluție simplă și utilă, care nu presupune o interacțiune între curier și cumpărător. Tot ca o premieră, vehiculele operatorului, care alimentează easybox-urile sunt electrice, fără emisii de CO2 și pot fi reîncărcate rapid folosind stațiile noastre de încărcare.
Sectorul 4 al Municipiului București este prima autoritate locală din România care încheie un astfel de parteneriat, menit să ofere cetățenilor mai multe servicii care să le satisfacă nevoile cotidiene, mai ales că această nouă facilitate, a easybox-urilor, va fi disponibilă 24 de ore din 24.PENTRU DESCĂRCAREA APLICAȚIEI AVEȚI POSIBILITATEA DE A SCANA CODURILE QR DE MAI JOS SAU DE A ACCESA LINK-URI DISPONIBILE:

Aplicația Primăriei Sector 4 – Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.ps4.primariasector4app
Aplicația Primăriei Sector 4 – Ios: https://apps.apple.com/us/app/primaria-sectorului-4/id1484618433?ls=1