Parcajul public “Cuțitul de Argint” va fi disponibil de la 23 octombrie

Parcajul public “Cuțitul de Argint” va fi disponibil de la 23 octombrie

Începând de sâmbătă, 23 octombrie 2021, locurile publice de parcare recent amenajate pe Str. Cuțitul de Argint vor fi tarifate cu 1 leu/două ore, fiind încadrate în Zonă Verde.

Plata parcării se poate efectua prin SMS la numărul 7424.

Exemplu:  E2B123ABC, unde E – reprezintă codul parcajului, 2 – durata dorită (în ore),  B123ABC – numărul de înmatriculare al autovehicului.

Plata poate fi făcută și prin intermediul aplicațiilor mobile “Primăria Sectorului 4” și “amparcat.ro”.

Totodată, este disponibilă opțiunea abonării în parcajul public stradal “Cuțitul de Argint”.

Tariful abonamentul lunar este de 60 lei/lună (TVA inclus), nefracționabil, și permite utilizarea unui loc de parcare aflat în zonele semnalizate corespunzător prin panouri informative cu mențiunea „ZONA VERDE„, fără rezervarea sau nominalizarea acestuia. Abonamentele sunt valabile doar în cursul lunii în care au fost achiziționate.

Abonamentele pot fi obținute, fie prin intermediul aplicației „Primăria Sectorului 4”, din meniul aplicației – zona „Abonamentele mele – Parcări Stradale” sau secțiunea Parking@4, apoi selectând parcarea dorită și butonul Solicită un abonament, fie accesând site-ul www.moblitateurbana4.ro, secțiunea Solicită un loc de parcare, apoi Parcări Publice, se selectează parcarea dorită din lista de parcaje situată în colțul stânga-sus.PENTRU DESCĂRCAREA APLICAȚIEI AVEȚI POSIBILITATEA DE A SCANA CODURILE QR DE MAI JOS SAU DE A ACCESA LINK-URI DISPONIBILE:

Aplicația Primăriei Sector 4 – Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.ps4.primariasector4app
Aplicația Primăriei Sector 4 – Ios: https://apps.apple.com/us/app/primaria-sectorului-4/id1484618433?ls=1