De la 1 octombrie sunt disponibile abonamentele în parcajele publice stradale

De la 1 octombrie sunt disponibile abonamentele în parcajele publice stradale

Începând de vineri, 1 octombrie 2021, este disponibilă opțiunea abonării în parcajele publice stradale amplasate pe arterele Bulevardul Tineretului, Bulevardul Constantin Brâncoveanu, Șoseaua Berceni și Șoseaua Giurgiului. 

Tariful abonamentul lunar este de 60 lei/lună (TVA inclus), nefracționabil, și permite utilizarea unui loc de parcare aflat în zonele semnalizate corespunzător prin panouri informative cu mențiunea „ZONA VERDE„, fără rezervarea sau nominalizarea acestuia. Abonamentele sunt valabile doar în cursul lunii în care au fost achiziționate.

Abonamentele pot fi obținute fie prin intermediul aplicației „Primăria Sectorului 4”, din meniul aplicației – zona „Abonamentele mele – Parcări Stradale” sau secțiunea Parking@4, apoi selectând parcarea dorită și butonul Solicită un abonament, fie accesând site-ul www.moblitateurbana4.ro, secțiunea Solicită un loc de parcare, apoi Parcări Publice, se selectează parcarea dorită din lista de parcaje situată în colțul stânga-sus.PENTRU DESCĂRCAREA APLICAȚIEI AVEȚI POSIBILITATEA DE A SCANA CODURILE QR DE MAI JOS SAU DE A ACCESA LINK-URI DISPONIBILE:

Aplicația Primăriei Sector 4 – Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.ps4.primariasector4app
Aplicația Primăriei Sector 4 – Ios: https://apps.apple.com/us/app/primaria-sectorului-4/id1484618433?ls=1