Parcajul public Tulnici se deschide vineri, 26 iunie

Parcajul public Tulnici se deschide vineri, 26 iunie

Parcajul public de la Piața Berceni(Tulnici), va fi disponibil începand de azi, 26 iunie. Astfel, cea dea doua parcare publica modernă din capitală este inaugurata de Sectorul 4.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, va susține, vineri, 26 iunie a.c., începând cu ora 11:00, o conferință de presă, cu ocazia inaugurării parcării de la Piața Berceni(Tulnici), a doua parcare etajată prevazută cu teren de fotbal și teren de baschet din Sectorul 4 al Capitalei.

Amenajată intr-una din zonele cele mai aglomerate ale Sectorului 4, localizată în spatele Pieței Berceni, noua parcare etajată are o capacitate de 81 de locuri de parcare de tip public și 61 de locuri exclusiv abonaților. Oferă condiții de maximă siguranță și va asigura o dublă funcțiune, de parcare publica și abonare pentru rezidenții din zonă.

Etajul I al parcajului este destinat exclusiv abonaților. Locurile vor fi disponibile pe platforma online în vederea solicitărilor privind atribuirea unui abonament imediat după conferința de presă susținută de Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.