Parcajul public „Piața Progresul” intră în regim de tarifare începând cu 29 noiembrie 2023

Parcajul public „Piața Progresul” intră în regim de tarifare începând cu 29 noiembrie 2023

Începând cu 29 noiembrie 2023, orele 15:00, cele 197 de locuri de parcare din parcajul Piața Progresul vor fi tarifate cu 2 lei/oră. Totodată, vă informăm faptul că primele 30 de minute sunt gratuite, asemenea parcărilor publice dotate cu barieră de pe raza Sectorului 4 al Municipiului București.

Pentru acest parcaj vor fi disponibile și locuri pe bază de abonament.
Abonamentul se achită integral (anual), iar tariful este de 80 lei/lună (TVA inclus) în cazul persoanelor fizice, respectiv 120 lei/lună (TVA inclus) în cazul persoanelor juridice, în intervalul 00:00-24:00, cu rezervarea unui anumit loc.

Fiind un parcaj public, abonarea este posibilă accesând platforma informatică (harta GIS), secțiunea „Solicitare loc de parcare” -> Parcări publice, selecând parcajul Piața Progresul și alegând locul de parcare dorit. Totodată, achiziționarea unui abonament se poate realiza și prin intermediul aplicației mobile „Primăria Sectorului 4” din secțiunea Parking@4.

Astfel, solicitările depuse și aflate în așteptare pentru notificarea automată de către sistemul informatic unic integrat sunt valabile doar în cazul parcajelor de reședință și nu pot fi preluate de către fluxul automatizat pentru achiziționarea unui abonament într-un parcaj public.