Sunt disponibile noi blocatoare automate de parcare în Sectorul 4!

Sunt disponibile noi blocatoare automate de parcare în Sectorul 4!

Direcția Mobilitate Urbană Sector 4 va pune la dispoziție, în perioada imediat următoare, blocatoare automate de parcare pentru deținătorii locurilor de reședință interesați.

Important de știut este procedura prin care acestea pot fi achiziționate. Astfel, cei care își doresc un blocator trebuie să depună o solicitare în acest sens prin intermediul registraturii online de pe website-ul www.mobilitateurbana4.ro sau din aplicația mobilă Primăria Sector 4. Aceasta va fi validată, urmând ca cel care solicită să achite contravaloarea dispozitivului.

Costul modelului de blocator aflat în acest moment în stoc este de 1.239,98 lei (compus din prețul de achiziție, montare și punere în funcțiune și costul operațional, cu TVA inclus). Prețul va fi plătibil o singură dată, iar blocatorul va fi montat în cel mai scurt timp, după achitarea întregii sume. Odată achiziționat, dispozitivul rămâne în proprietatea dumneavoastră, iar pentru o perioadă de 49 de luni veți beneficia de garanție din partea furnizorului.

Acest tip de dispozitive este unul dintre cele mai performante aflat în acest moment pe piața de profil: prevăzute cu carcasă confecționată din material polimeric, întărit cu fibră de sticlă, braț prevăzut cu cod QR, rezistent la șocuri și lovituri, echipat cu detector de prezență vehicul, motorizare electrică, control cu telecomandă și acumulator reîncărcabil.

Blocatoarele vor fi distribuite în limita stocului disponibil.