Lupta împotriva COVID-19 va continua și în perioada următoare

Lupta împotriva COVID-19 va continua și în perioada următoare

O mare parte din măsurile de protecție dispuse prin instituirea stării de urgență, care s-au dovedit benefice pentru sănătatea cetățenilor, vor fi menținute și în perioada următoare. Scopul menținerii acestora este limitarea răspândirii infecției cu virus SARS-COV-2 în rândul populației care accesează servicii publice.

Astfel, Direcția Mobilitate Urbană Sector 4 va continua să-și desfășoare activitatea, iar lucrul cu publicul se va desfășura și în perioada următoare exclusiv online prin mijloacele electronice specifice. Pentru orice tip de solicitare vă recomandăm să utilizați registratura online, disponibilă pe website-ul www.mobilitateurbana4.ro,  sau aplicația mobilă Primăria Sectorului 4, disponibilă pentru sistemele de operare Android și IoS (link-urile și QR-cod-urile pentru descărcare și instalare pot fi regăsite în subsolul acestui comunicat).

Referitor la înscrierile/programările în audiență, de săptămâna viitoare pot fi depuse solicitări în acest sens pe registratura online urmând a se stabili ulterior data și ora audienței, conform procedurilor privind organizarea audiențelor la nivelul instituției, valabile înainte de instituirea stării de urgență. În perioada următoare, audiențele programate se vor desfășura exclusiv online prin intermediul aplicației de videoconferință Zoom. Aceasta poate fi utilizată de pe computer, telefon sau tabletă, fiind disponibilă gratuit.

 PENTRU DESCĂRCAREA APLICAȚIEI AVEȚI POSIBILITATEA DE A SCANA CODURILE QR DE MAI JOS SAU DE A ACCESA LINK-URI DISPONIBILE:

Aplicația Primăriei Sector 4 – Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.ps4.primariasector4app
Aplicația Primăriei Sector 4 – Ios: https://apps.apple.com/us/app/primaria-sectorului-4/id1484618433?ls=1