Lucrări de marcare parcări publice (de tip spic) pe Șoseaua Berceni

Lucrări de marcare parcări publice (de tip spic) pe Șoseaua Berceni

În perioada 26-30 august 2019 se vor executa lucrări pentru marcarea locurilor de parcare publică (tip spic) de-a lungul Șoselei Berceni, tronsonul Piața Sudului – Apărătorii Patriei. Menționăm faptul că lucrările vor avea loc inclusiv pe timp de noapte.

Pentru o bună desfășurare a lucrărilor, solicităm sprijinul locuitorilor din zonă în vederea eliberării parcajelor aferente tronsonului mai sus-menționat. În cazul în care activitatea nu poate fi desfășurată în condiții normale, vor fi efectuate relocări în proximitatea zonei prin ridicarea autovehiculelor staționate în perimetrul de lucru, la dispoziția Poliției Locale Sector 4.

Pentru a afla unde a fost relocat autovehiculul vă rugăm să apelați dispeceratul Poliției Locale la numărul 021.9441.

 

Totodată, vă informăm că în această perioadă Direcția Mobilitate Urbană execută lucrări de remarcare a trecerilor pentru pietoni care deservesc unitățile de învățământ din sector. În acest sens, întrucât s-a constatat în dese cazuri că autoturismele se aflau staționate pe trecerile pentru pietoni, vă rugăm să asigurați sprijinul pentru efectuarea acestor operațiuni prin eliberarea zonei și pentru asigurarea condițiilor de siguranță celor mai tineri participanți la trafic.