Lucrări de marcare a trecerilor pentru pietoni și a parcărilor publice (de tip spic) pe Șoseaua Giurgiului

Lucrări de marcare a trecerilor pentru pietoni și a parcărilor publice (de tip spic) pe Șoseaua Giurgiului

În această perioadă Direcția Mobilitate Urbană Sector 4 execută lucrări de marcare a trecerilor pentru pietoni pe Șoseaua Giurgiului. În acest sens, întrucât s-a constatat în dese cazuri că autoturismele se aflau staționate pe trecerile pentru pietoni, vă rugăm să asigurați sprijinul pentru efectuarea acestor operațiuni prin eliberarea zonei și pentru asigurarea condițiilor de siguranță a participanților la trafic. Menționăm faptul că lucrările vor avea loc exclusiv pe timp de noapte.

Totodată, sunt executate lucrări pentru marcarea locurilor de parcare publică (tip spic) de-a lungul Șoselei Giurgiului.

Pentru o bună desfășurare a lucrărilor, solicităm sprijinul locuitorilor din zonă în vederea eliberării parcajelor aferente tronsonului mai sus-menționat. În cazul în care activitatea nu poate fi desfășurată în condiții normale, vor fi efectuate relocări în proximitatea zonei prin ridicarea autovehiculelor staționate în perimetrul de lucru, la dispoziția Poliției Locale Sector 4.

Pentru a afla unde a fost relocat autovehiculul vă rugăm să apelați dispeceratul Poliției Locale la numărul 021.9441.

 

 

 

 PENTRU DESCĂRCAREA APLICAȚIEI AVEȚI POSIBILITATEA DE A SCANA CODURILE QR DE MAI JOS SAU DE A ACCESA LINK-URI DISPONIBILE:

Aplicația Primăriei Sector 4 – Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.ps4.primariasector4app
Aplicația Primăriei Sector 4 – Ios: https://apps.apple.com/us/app/primaria-sectorului-4/id1484618433?ls=1