Încă două instalații de semaforizare situate pe Șoseaua Giurgiului, respectiv pe Șoseaua Berceni au fost puse în funcțiune

Încă două instalații de semaforizare situate pe Șoseaua Giurgiului, respectiv pe Șoseaua Berceni au fost puse în funcțiune

Începând cu 03.11.2020, instalația de semaforizare amplasată pe Șoseaua Giurgiului, în dreptul accesului în Complexul Comercial Dedeman și cea situată pe Șoseaua Berceni, în dreptul accesului în incinta DOSAN au fost puse în funcțiune de către Compania Municipală Managementul Traficului București în prezența reprezentanților Primăriei Sector 4, Administrației Străzilor și Brigăzii Rutiere.

În condițiile în care valorile de trafic au crescut semnificativ pe Șoseaua Giurgiului și Șoseaua Berceni, semaforizarea celor două treceri pentru pietoni a devenit imperios necesară, pentru asigurarea condițiilor de siguranță rutieră ale participanților la trafic.

Considerăm că, punerea în funcțiune a instalațiilor de semaforizare menționate va avea o contribuție importantă în reducerea numărului de accidente rutiere.

Reamintim faptul că în ultima perioadă au fost puse în funcțiune toate intersecțiile și trecerile pentru pietoni semaforizate pe Șoseaua Giurgiului.

Recomandăm participanților la trafic să circule cu atenție sporită în zona celor două intersecții, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte semnificația culorilor semafoarelor electrice.PENTRU DESCĂRCAREA APLICAȚIEI AVEȚI POSIBILITATEA DE A SCANA CODURILE QR DE MAI JOS SAU DE A ACCESA LINK-URI DISPONIBILE:

Aplicația Primăriei Sector 4 – Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.ps4.primariasector4app
Aplicația Primăriei Sector 4 – Ios: https://apps.apple.com/us/app/primaria-sectorului-4/id1484618433?ls=1