Încă 3 parcări publice vor fi disponibile pentru abonați

Încă 3 parcări publice vor fi disponibile pentru abonați

Începând de miercuri, 24 aprilie a.c., următoarele parcaje publice vor fi disponibile în platforma online (www.mobilitateurbana4.ro, Secțiunea „Solicită loc de parcare”/Parcări Publice) în vederea atribuirii locurilor de parcare destinate abonaților:

 

Notă:

  1. Pentru a solicita un abonament, vă rugăm selectați parcajul dorit din lista afișată în colțul stânga-sus al ecranului, apoi selectați un loc disponibil (marcat cu verde). Nu se pot elibera abonamente pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, locurile destinate încărcării autovehiculelor electrice și locurile destinate parcarii pe interval orar.
  2. De reținut faptul că pentru parcajele publice Izvorul Rece 1 și 2 au fost efectuate operațiuni de relocare a beneficiarilor din fostele parcări de reședință (pe amplasamentele celor două parcaje publice au existat simbolurile de reședință 8001, respectiv 8063), astfel unele locuri destinate abonaților au fost deja atribuite.
  3. În ceea ce privește parcarea tarifată pe interval orar, aceste parcaje vor fi operaționale în curând, întrucât sistemul de control-acces se află încă în etapa de testare.