Noi locuri de parcare în urma reorganizării circulației și modernizării unor străzi din Sectorul 4

Noi locuri de parcare în urma reorganizării circulației și modernizării unor străzi din Sectorul 4

Începând cu 27 decembrie 2021, circulația pe strada Episcop Chesarie a fost organizată în sens unic, dinspre strada Mitropolit Nifon către strada Gramont. Totodată, pe strada Mitropolit Filaret, în urma avizului Comisiei Tehnice de Circulație și al Brigăzii Rutiere, circulația a fost organizată în sens unic, dinspre strada Gramont către strada Filaret.                                                 

În urma acestor reglementări, cât și a modernizării străzii Gramont, au fost amenajate locuri de parcare publică, cu plată, pe ambele laturi ale arterelor de circulație. Acestea sunt tarifate cu 1 leu/două ore, în intervalul orar 8.00-18.00, fiind încadrate în Zonă Verde. De asemenea, este disponibilă opțiunea abonării, tariful abonamentul lunar fiind de 60 lei/lună (TVA inclus), nefracționabil.  Abonamentele sunt valabile doar în cursul lunii în care au fost achiziționate.

Pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere, solicităm conducătorilor de vehicule să respecte întocmai semnificația îndicatoarelor rutiere instalate ca urmare a noilor reglementări.



PENTRU DESCĂRCAREA APLICAȚIEI AVEȚI POSIBILITATEA DE A SCANA CODURILE QR DE MAI JOS SAU DE A ACCESA LINK-URI DISPONIBILE:

Aplicația Primăriei Sector 4 – Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.ps4.primariasector4app
Aplicația Primăriei Sector 4 – Ios: https://apps.apple.com/us/app/primaria-sectorului-4/id1484618433?ls=1