Atenție! În parcajul public Piața Sudului sunt reziliate abonamentele celor care nu respectă prevederile legale

Atenție! În parcajul public Piața Sudului sunt reziliate abonamentele celor care nu respectă prevederile legale

Pentru nerespectarea prevederilor legale, abonații din parcajul Park&Ride Piața Sudului riscă să-și piardă locul de parcare.

Direcția Mobilitate Urbană Sector 4 a reziliat deja un contract de utilizare pe bază de abonament, întrucât utilizatorul a încălcat în mod repetat – deși acesta a fost avertizat și notificat în mai multe rânduri de către reprezentanții instituției – prevederile art. 6, alin (1), lit. a) din Anexa 2 la Hotărârea Consiliului Local Sector 4 nr. 347/2018, privind obligațiile utilizatorului. Acești au datoria de a ocupa locul de parcare indicat în contract. Nerespectarea obligațiilor prevăzute la alin. (1) duce la rezilierea de drept a contractului de utilizare.

Vă reamintim faptul că în parcajul Park&Ride Piața Sudului zona destinată exclusiv abonaților este situată la Etajul 2Parcarea autoturismului (pe baza căruia a fost emis un abonament) la nivelele inferioare nu este permisă.

Totodată, în această perioadă dificilă în care este instituită starea de urgență, vă rugăm să respectați toate regulile parcajului, astfel încât parcarea destinată publicului să fie disponibilă inclusiv pentru situații speciale de urgență!

 

 



PENTRU DESCĂRCAREA APLICAȚIEI AVEȚI POSIBILITATEA DE A SCANA CODURILE QR DE MAI JOS SAU DE A ACCESA LINK-URI DISPONIBILE:

Aplicația Primăriei Sector 4 – Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.ps4.primariasector4app
Aplicația Primăriei Sector 4 – Ios: https://apps.apple.com/us/app/primaria-sectorului-4/id1484618433?ls=1