#COVID-19: Campanie de informare + Descarcă și instalează aplicația mobilă Primăria Sectorului 4

#COVID-19: Campanie de informare + Descarcă și instalează aplicația mobilă Primăria Sectorului 4

În această seară am demarat o amplă campanie de informare referitoare la măsurile de autoprotecție privind prevenirea răspândirii COVID-19 (coronavirus). Am început în cartierul Berceni și vom continua pe raza întregului sector.

Totodată, la intrarea în scara de bloc, găsiți informațiile necesare cu privire la descărcarea și instalarea aplicației mobile. Este unica modalitatea de a intra în contact direct cu reprezentanții Primăriei Sector 4, fie pentru plata taxelor și impozitelor, fie pentru a rezolva rapid o problem cu care vă confruntați. Prin intermediul acesteia puteți comunica simplu și rapid cu autoritatea locală chiar din confortul locuinței Dumneavoastră. După instalare este necesar să creați un cont. Orice solicitare sau sesizare depusă este înregistrată automat și redirecționată către departamentul abilitat în rezolvarea problemei semnalate, generându-se în timp real un număr unic de înregistrare.

În cazul în care optați pentru un cont asociat unui CNP, aveți acces la secțiunea Plăți și vă puteți administra locul de parcare.

Nu vă mai deplasați la Primăria Sectorului 4, evitați drumurile la ghișeu, protejați-vă astfel împotriva COVID-19!

 



PENTRU DESCĂRCAREA APLICAȚIEI AVEȚI POSIBILITATEA DE A SCANA CODURILE QR DE MAI JOS SAU DE A ACCESA LINK-URI DISPONIBILE:

Aplicația Primăriei Sector 4 – Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.ps4.primariasector4app
Aplicația Primăriei Sector 4 – Ios: https://apps.apple.com/us/app/primaria-sectorului-4/id1484618433?ls=1